Guia docente 2015_16
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Análise de Datos en Cinéticas Microbianas e Enzimáticas
   Bibliografía. Fontes de información
Akhnazarova, S., Kafarov, V., Experiment optimization in chemistry and chemical engineering, MIR Publ. (Moscú),
Box, G. E .P., Hunter, W. G., Hunter, J. S., Estadística para investigadores, Reverté. Barcelona,
Blanch, H.W., Clark, D.S., Biochemical Engineering, Marcel Dekker Inc., New York, USA,
Bu`lock, J., Kristiansen, B., Biotecnología Básica, Acribia, S.A. Zaragoza,
Conte, S. D., Dunsmore H. E., Shen, V. Y., Software Engineering Metrics and Models, Benjamin-Cummings Publishing Co., Inc. Redwood City, CA, USA,
Manual del usuario del sistema básico de IBM SPSS Statistics 20, IBM Corporation,
Scragg, A. H., Biotecnología para Ingenieros, Limusa, S.A., México,

Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000