Guia docente 2023_24
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Autenticidade Alimentaria
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2023_24
Materia Autenticidade Alimentaria Código O01M142V01218
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
3 OP 1 2c
Lingua de impartición
Castelán
Galego
Prerrequisitos
Coordinador/a
Rial Otero, Raquel
Correo-e raquelrial@uvigo.es
Profesorado
Pérez Gregorio, María Rosa
Rial Otero, Raquel
Web
Descrición xeral
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000