Guia docente 2019_20
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Biotecnoloxía Agroalimentaria
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2019_20
Materia Biotecnoloxía Agroalimentaria Código O01M142V01217
Titulacion
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Descriptores Cr.totais Carácter Curso Cuadrimestre
3 OP 1 2c
Lingua impartición
Prerrequisitos
Coordinador/a
Domínguez González, José Manuel
Correo-e jmanuel@uvigo.es
Profesorado
Cortes Diéguez, Sandra María
Domínguez González, José Manuel
Salgado Seara, José Manuel
Web
Descrición xeral
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000