Guia docente 2023_24
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Biotecnoloxía Agroalimentaria
   Metodoloxía docente
Metodoloxías   ::  Guia de metodoloxias docentes
  Descrición
Lección maxistral Empregaranse os materiais audiovisuais dispoñibles para expoñer a teoría, casos prácticas e procuras na internet. Preténdese estimular a participación do alumnado #a fin de que resulten clases interactivas.
Impartiranse os coñecementos básicos sobre biorreactores e procesos biotecnolóxicos. Será de gran importancia que o alumno aprenda a calcular os parámetros fermentativos en diferentes condicións (procesos descontinuos, continuos, #etc).
Traballo tutelado Débese realizar e entregar un traballo sobre un tema relacionado coa biotecnoloxía agroalimentaria, cuxa temática debe ser acordada co profesor. Débese describir un proceso, centrándose en aspectos como biomasa, empregada, procesos de biorrefinería, aspectos de economía circular, mircoorganismos, biorreactores, calidade do produto final, #etc (incluír bibliografía).
Presentación Farase unha presentación do traballo tutelado realizado.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000