Guia docente 2023_24
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Biotecnoloxía Agroalimentaria
   Avaliación
  Descrición Cualificación Resultados de Formación e Aprendizaxe
Lección maxistral Terase en conta a asistencia e participación en clases xa que se propoñerán diversas actividades para resolver situacións similares ás expostas en clases. Os alumnos deberán expoñelas en público ou envialas por correo indicado (segundo indíquese en cada caso). 20 A1
A3
A4
B1
B3
B5
C1
C3
C5
D2
D4
D6
Traballo tutelado Débese realizar e entregar un traballo sobre un tema relacionado coa biotecnoloxía agroalimentaria, cuxa temática debe ser acordada co profesor. Débese describir un proceso, centrándose en aspectos como biomasa, empregada, procesos de biorrefinería, aspectos de economía circular, mircoorganismos, biorreactores, calidade do produto final, #etc (incluír bibliografía). 40 B1
B3
B5
C5
D2
D4
D6
Presentación O alumno realizará unha presentación do traballo previamente enviado e someterase a debate público para o resto de compañeiros. 40 A4
B1
B3
B5
C5
D2
D4
D6
 
Outros comentarios sobre a Avaliación
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000