Guia docente 2023_24
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Acondicionamento Organoléptico
   Recomendacións

Materias que continúan o temario
Autenticidade Alimentaria/O01M142V01218
Deseño de Novos Produtos Alimentarios/O01M142V01225
Deseño de Procesos de Mellora e Obtención de Novas Materias Primas para a Industria Gandeira e Agroalimentaria/O01M142V01110
Investigación e Innovación de Alimentos Envasados/O01M142V01226

Materias que se recomenda cursar simultaneamente
Análise de Aromas en Alimentos/O01M142V01121
Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos/O01M142V01118
Técnicas Instrumentais para a Análise Agroalimentaria e Medioambiental/O01M142V01109

Materias que se recomenda ter cursado previamente
Bioestadística e Deseño Experimental/O01M142V01101
Extractos Naturais como Antioxidantes/O01M142V01123
Monitorización e Control de Procesos/O01M142V01117
 
Outros comentarios
También se recomienda tener conoicemientos sobre Composición y Tecnología de los alimentos.
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000