Guia docente 2023_24
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Acondicionamento Organoléptico
   Avaliación
  Descrición Cualificación Resultados de Formación e Aprendizaxe
Resolución de problemas Entrega de boletíns resoltos de cada tema 30 A1
B1
B2
B6
D1
D2
D5
D10
Prácticas de laboratorio Entregas de informes individuais de cada práctica realizada 20 A1
C9
D1
D3
D5
Traballo tutelado Entrega dun informe final do traballo de cata elaborado. 30 A1
A4
C9
D1
D2
D3
D4
D5
D6
D10
Eventos científicos Entrega de alo menos un informe con un resumo de cada conferencia ou páxina web visitada 5 A4
D3
D4
D10
Aprendizaxe-servizo Entrega dun informe relativo á impartición dunha cata para 15 persoas 15 D4
D5
D6
D7
D8
D9
D10
D11
 
Outros comentarios sobre a Avaliación
A asistencia ás
clases é voluntaria pero os alumnos que non asistan a clase deberán
superar un exame. Este exame contará o 100% da nota no caso de que o alumno sexa non presencial e non entregue ningunha das tarefas asignadas aos alumnos presenciais.

Sistema de cualificacións: expresarase mediante
cualificación final numérica de 0
a 10 segundo o Real Decreto
1125/2003 de 5 de setembro; BOE 18 de setembro, ei hai máis de 10 alumnos
matriculados. Na convocatoria de xullo non é necesario entregar outra vez os traballos (boletíns, memorias e informes) a non ser que non o fixeron na convocatoria anterior.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000