Guia docente 2023_24
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Acondicionamento Organoléptico
   Resultados previstos na materia
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
Coñecer as probas sensoriais básicas para investigar: colores, olores/aromas, sabores/gustos e texturas en alimentos. A1
C9
D1
D5
D6
Aprender a organizar e deseñar probas de cata afectivas, discriminativas e descriptivas. A1
A4
B1
B2
C9
D2
D3
D4
D5
D6
D10
Traballo individual e autónomo. Traballo en equipo. Adquisición de criterio e espírito crítico. D1
D2
D3
D4
D5
D6
D7
D8
D9
D10
D11
Decatarse da importancia de realizar unha evaluación organoléptica para a aceptación dun producto. B6
Aprender a interpretar e saber aplicar as normas legales e las normas UNE-EN-ISO relativas ao análise sensorial de alimentos e a os aditivos alimentarios. C4
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000