Guia docente 2019_20
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Biomasa: Cultivos Enerxéticos
   Competencias
Código Descrición Tipoloxía
CB2 Que os estudantes saiban aplicar os coñecementos adquiridos e a súa capacidade de resolución de problemas en contornos novos ou pouco coñecidos dentro de contextos máis amplos (ou multidisciplinares) relacionados coa súa área de estudo. (CB7 memoria)
  • saber facer
CB3 Que os estudantes sexan capaces de integrar coñecementos e se enfrontar á complexidade de formular xuízos a partir dunha información que, sendo incompleta ou limitada, inclúa reflexións sobre as responsabilidades sociais e éticas vinculadas á aplicación dos seus coñecementos e xuízos. (CB8 memoria)
  • saber facer
CG3 Que os estudantes sexan capaces de desenvolver habilidades personais de razoamento crítico e constructivo para mellorar o funcionamiento dos proxectos de investigación en que intervén.
    CE8 Capacidade para desenvolver investigacións no campo da xestión integral eficaz de riscos alimentarios, en particular orientadas ao desenvolvemento de novos sistemas de detección e alerta temprana de crises de carácter agroalimentario.
    • saber
    • saber facer
    • Saber estar / ser
    CE10 Capacidade para investigar, deseñar e desenvolver novas técnicas de extracción, concentración, purificación e análise de componentes naturais, engadidos ou contaminantes nos alimentos e os ecosistemas.
    • saber
    • saber facer
    CE11 Comprender o funcionamento e diversidade dos ecosistemas a distintos niveis e as adaptacións aos ambientes en que viven.
    • saber
    CT1 Capacidade de análise, organización e planificación
    • saber facer
    CT2 Liderado, iniciativa e espíritu emprendedor
    • Saber estar / ser
    CT3 Comunicación oral e escrita na lingua nativa e extranxeira
    • saber facer
    CT4 Capacidade de aprendizaxe autónomo e xestión da información
    • saber
    CT5 Capacidade de resolución de problemas e toma de decisións
    • saber facer
    CT6 Capacidad de comunicación interpersonal
    • saber
    • saber facer
    CT7 Adaptación a novas situacións con creatividade e innovación
    • saber facer
    CT8 Capacidade de razoamento crítico e autocrítico
    • saber
    CT9 Traballo en equipo de carácter interdisciplinar
    • saber facer
    CT11 Motivación poa calidade con sensibilidade hacia temas medioambientais
    • Saber estar / ser
    Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000