Guia docente 2019_20
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia y Tecnología Agroalimentaria y Ambiental
 Asignaturas
  Diseño Experimental Aplicado a las Indicaciones Geográficas Agroalimentarias
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2019_20
Asignatura Deseño Experimental Aplicado ás Indicacións Xeográficas Agroalimentarias Código O01M142V01214
Titulacion
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Descriptores Cr.totales Carácter Curso Cuatrimestre
3 OP 1 2c
Lengua Impartición
Castelán
Galego
Prerrequisitos
Coordinador/a
Seijo Coello, María del Carmen
Correo-e mcoello@uvigo.es
Profesorado
Escuredo Pérez, Olga
Seijo Coello, María del Carmen
Web
Descripción general
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000