Guia docente 2018_19
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Deseño Experimental Aplicado ás Indicacións Xeográficas Agroalimentarias
   Bibliografía. Fontes de información
Bibliografía Básica Regulamento (CE) Nº 1151/2012., 2012, Requisitos xerais para entidades que realizan a certificación de produto Guía UNE_EN 17065:2012., 2012, Lei 2/2005 da calidade alimentaria galega, 2005, Decreto 4/2007 do 18 de xaneiro, polo que se regulan as denominacións xeográficas de calidade do sector alimentario e os seus consellos reguladores, 2007, http://www.mapa.es/es/alimentacion/pags/Denominacion/htm/informacion.htm, http://mediorural.xunta.es/areas/alimentacion/presentacion/,
Bibliografía Complementaria
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000