Guia docente 2018_19
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Deseño Experimental Aplicado ás Indicacións Xeográficas Agroalimentarias
   Avaliación
  Descrición Cualificación Competencias Avaliadas
Probas de resposta curta Sobre os contidos da materia
Resultado aprendizaxe 1
30
CB4
CG6
CE2
CE4
CE6
CT3
CT4
CT6
CT8
Traballo Elaboración dunha proposta para a investigación prenormativa dun produto agroalimentario.

Deseño do procedemento de certificación

Resultado de aprendizaxe 1 e 2
60
CE2
CE4
CE6
CT1
CT2
CT3
CT4
CT5
CT6
CT7
CT8
CT9
CT10
CT11
Observación sistemática Segundo a participación do alumno nas diferentes actividades
Resultado de aprendizaxe 2
10
CB4
CG6
CE2
CE4
CT1
CT2
CT3
CT4
CT5
CT6
CT7
CT8
CT9
CT10
CT11
 
Outros comentarios sobre a Avaliación

Os alumnos que non poidan asistir as sesións presenciais de forma regular deberán xustificalo axeitadamente. A avaliación realizarase a con traballos complementarios que se propondrán segundo o caso. 

Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000