Guia docente 2023_24
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Deseño Experimental Aplicado ás Indicacións Xeográficas Agroalimentarias
   Avaliación
  Descrición Cualificación Resultados de Formación e Aprendizaxe
Resolución de problemas e/ou exercicios Sobre os contidos da materia
Resultado aprendizaxe 1
35 A4
B6
C2
C4
C6
D3
D4
D6
D8
Traballo Elaboración dunha proposta para a investigación prenormativa dun produto agroalimentario.

Deseño do procedemento de certificación

Resultado de aprendizaxe 1 e 2
40 C2
C4
C6
D1
D2
D3
D4
D5
D6
D7
D8
D9
D10
D11
Observación sistemática Segundo a participación do alumno nas diferentes actividades
Resultado de aprendizaxe 2
25 A4
B6
C2
C4
D1
D2
D3
D4
D5
D6
D7
D8
D9
D10
D11
 
Outros comentarios sobre a Avaliación

Os alumnos que non poidan asistir as sesións presenciais de forma regular deberán xustificalo axeitadamente. A avaliación realizarase con traballos complementarios que se propondrán segundo o caso. 

A modalidade de avaliación é continua. Se os alumnos/as optan por unha modalidade avaliación final realizarase un exame final que sumará o 100% da calificación. Neste caso deberá ser comunicado ao inicio da docencia da materia. 

Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000