Guia docente 2023_24
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Deseño Experimental Aplicado ás Indicacións Xeográficas Agroalimentarias
   Resultados previstos na materia
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
Coñecer mecanismos de valorización de productos agrarios mediante a obtención de certificacións de orixe. Resultado 1 B6
C2
C4
C6
D1
D2
D5
D8
D9
D10
D11
Estudantes capacitados para a aprendizaxe autónoma, análise crítica da información, xestión da información e planificación de tareas. Resultado 2. A4
B6
D1
D2
D3
D4
D5
D6
D7
D8
D9
D10
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000