Guia docente 2016_17
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Produción de Compostos Base a partires de Residuos Lignocelulósicos
   Competencias
Código Descrición Tipoloxía
CG4 Que os estudantes sxean capaces de adaptarse a novas situacións, con grandes doses de creatividade e ideas para asumir o liderado de investigadores.
  • saber
  • saber facer
  • Saber estar / ser
CE1 Adquirir coñecementos avanzados sobre deseño experimental e de estatística de utilidade no desenvolvemento de proxectos de investigación.
  • saber
  • saber facer
CE2 Profundizar no coñecemento das técnicas de obtención, rexistro, procesado, validación e análises de datos de campo e laboratorio e aplicalas no I+D+i nos eidos ambiental e agroalimentario.
  • saber
  • saber facer
CE6 Coñecer e comprender a xestión medioambiental dos procesos das industrias agrarias e alimentarias, co fin de poder desenvolver I+D+i relacionado cos residuos (detección, procesado, eliminación e/ou valorización) e ser capaz de transferir ao sector produtivo os avances en investigación en redución de impactos das actividades agroalimentarias.
  • saber
  • saber facer
CT1 Capacidade de análise, organización e planificación
  • saber
  • saber facer
CT2 Liderado, iniciativa e espíritu emprendedor
  • saber
  • saber facer
  • Saber estar / ser
CT3 Comunicación oral e escrita na lingua nativa e extranxeira
  • saber
  • saber facer
  • Saber estar / ser
CT4 Capacidade de aprendizaxe autónomo e xestión da información
  • saber facer
  • Saber estar / ser
CT8 Capacidade de razoamento crítico e autocrítico
  • saber facer
  • Saber estar / ser
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000