Galego
Castellano
English
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2020_21
Facultad de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulaciones
Grado
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Máster
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Máster Universitario en Nutrición
Información de interés
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Ciencia y Tecnología Agroalimentaria y Ambiental
Asignaturas
Alteración de Interfases Biológicas por Agentes Contaminantes
Contenidos
galego
castellano
DATOS IDENTIFICATIVOS
2020_21
Asignatura
Alteración de Interfases Biológicas por Agentes Contaminantes
Código
O01M142V01212
Titulacion
Máster Universitario en Ciencia y Tecnología Agroalimentaria y Ambiental
Descriptores
Cr.totales
Carácter
Curso
Cuatrimestre
3
OP
1
2c
Competencias
Resultados de aprendizaje
Contenidos
Planificación
Metodologías
Atención personalizada
Evaluación
Fuentes de información
Recomendaciones
Plan de Contingencias
Tema
Subtema
Tema 1
Introducción a la química física de interfases
Tema 2
Propiedades de las interfases biológicas
Tema 3
Modelos simples de membrana: monocapas de extensión de Langmuir y monocapas de adsorción de Gibbs
Tema 4
Interacciones interfaciales
Universidade de Vigo
| Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000