Guia docente 2019_20
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Biotratamento de Residuos Orgánicos
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2019_20
Materia Biotratamento de Residuos Orgánicos Código O01M142V01211
Titulacion
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Descriptores Cr.totais Carácter Curso Cuadrimestre
3 OP 1 2c
Lingua impartición
Castelán
Prerrequisitos
Coordinador/a
Domínguez Martín, José Jorge
Aira Vieira, Manuel
Correo-e jdguez@uvigo.es
aira@uvigo.es
Profesorado
Aira Vieira, Manuel
Domínguez Martín, José Jorge
Reigosa Roger, Manuel Joaquín
Web
Descrición xeral Estudio da compostaxe e vermicompostaxe como principales medios de biotratamento de residuos orgániocos. Descripción de cada un dos procesos dende o punto de vista físico-químico e microbiolóxico.
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000