Guia docente 2019_20
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Biotratamento de Residuos Orgánicos
   Competencias
Código Descrición Tipoloxía
CB1 Posuír e comprender coñecementos que acheguen unha base ou oportunidade de ser orixinais no desenvolvemento e/ou aplicación de ideas, adoito nun contexto de investigación. (CB6 memoria)
  • saber
CB3 Que os estudantes sexan capaces de integrar coñecementos e se enfrontar á complexidade de formular xuízos a partir dunha información que, sendo incompleta ou limitada, inclúa reflexións sobre as responsabilidades sociais e éticas vinculadas á aplicación dos seus coñecementos e xuízos. (CB8 memoria)
  • saber
  • saber facer
CG1 Que os estudantes sexan capaces de desenvolver habilidades de análise, síntese e xestión da información para contribuir á organización e planificación de actividades de investigación no eido agroalimentario e do medio ambiente.
  • saber
  • saber facer
CG4 Que os estudantes sxean capaces de adaptarse a novas situacións, con grandes doses de creatividade e ideas para asumir o liderado de investigadores.
  • saber facer
CE6 Coñecer e comprender a xestión medioambiental dos procesos das industrias agrarias e alimentarias, co fin de poder desenvolver I+D+i relacionado cos residuos (detección, procesado, eliminación e/ou valorización) e ser capaz de transferir ao sector produtivo os avances en investigación en redución de impactos das actividades agroalimentarias.
  • saber
  • saber facer
  • Saber estar / ser
CE7 Desenvolver investigacións no campo da xestión global da cadea agroalimentaria e do medio natural mediante a aplicación de tecnoloxías medioambientalmente sostenibles.
  • saber
  • saber facer
CT1 Capacidade de análise, organización e planificación
  • saber
CT2 Liderado, iniciativa e espíritu emprendedor
  • saber facer
CT3 Comunicación oral e escrita na lingua nativa e extranxeira
  • saber facer
CT4 Capacidade de aprendizaxe autónomo e xestión da información
  • saber
CT5 Capacidade de resolución de problemas e toma de decisións
  • saber
  • saber facer
CT6 Capacidad de comunicación interpersonal
  • saber facer
  • Saber estar / ser
CT7 Adaptación a novas situacións con creatividade e innovación
  • saber
  • saber facer
CT8 Capacidade de razoamento crítico e autocrítico
  • Saber estar / ser
CT9 Traballo en equipo de carácter interdisciplinar
  • saber facer
  • Saber estar / ser
CT10 Tratamento de conflictos e negociación.
  • saber facer
  • Saber estar / ser
CT11 Motivación poa calidade con sensibilidade hacia temas medioambientais
  • saber facer
  • Saber estar / ser
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000