Guia docente 2023_24
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Bioclimatoloxía de Prantas de Interese Económica
   Avaliación
  Descrición Cualificación Resultados de Formación e Aprendizaxe
Estudo de casos Cada alumno/a terá que estudar un caso con datos reais dunha comarca e cultivo concreto segundo se explicará nos seminarios.
Comezarán por facerse cos datos climáticos, que analizarán para desbotar os datos anómalos; despois procesarán eses dados para caracterizar as diferentes campañas e a variabilidade interanual, calcularán os índices bioclimáticos e construirán os diagramas bioclimáticos que precisen para que se entenda como foi o clima neses anos.
40 A2
B1
B6
C2
C8
C12
D1
D3
D4
Traballo Cada alumno/a realizará un traballo proposto polo profesorado da materia, e abordará o tratamento dos dados, incluindo a busca das eventuais correlacións ca produción/calidade das colleitas e identificar dos factores e periodos que máis influiron no volume ou a calidade das colleitas. 40 A2
B1
B6
C2
C8
C12
D1
D3
D4
Debate Valorarase a participación e asistencia ás actividades presenciais (incluíndo entre estas a participación nas videoconferencias). 20 A2
B1
B6
C12
D1
D3
D4
 
Outros comentarios sobre a Avaliación

A avaliación do traballo realizado polos alumnos nos seminarios e o estudo de casos, realizarase atendendo á calidade do traballo realizado por cada alumno/a.

Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000