Guia docente 2023_24
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Claves para a Sostenibilidade da Produción Vexetal
   Avaliación
  Descrición Cualificación Resultados de Formación e Aprendizaxe
Actividades introdutorias Avaliación continua a través do seguimento das actividades introdutorias (non presencial). 30 A3
A4
A5
B1
B2
B3
D1
D3
D4
D5
D6
D8
D9
Resolución de problemas Avaliación continua a través do seguimento presencial ou online de resolución de problemas (non presencial) 30 A1
A2
A4
A5
B1
B2
D1
D4
D5
D8
D9
Traballo tutelado Avaliación continua a través do seguimento dos traballos, ou casos prácticos solicitados (non presencial). 40 A1
A2
A3
A4
A5
B2
B3
B6
C4
C12
D1
D3
D4
D6
D8
D9
D11
 
Outros comentarios sobre a Avaliación

Deberán realizarse e entregarse os mesmos problemas e traballos. Todos recibirán feedback das profesoras, con posibilidade de subir a nota.

________

Requírese do alumnado que curse esta materia unha conduta responsable e honesta. Considérase inadmisible calquera forma de fraude (copia ou plaxio) encamiñado a falsear o nivel de coñecementos e destrezas alcanzado en todo tipo de proba, informe ou traballo. As condutas fraudulentas poderán supoñer suspender a materia durante un curso completo. levará un rexistro interno destas actuacións para que, en caso de reincidencia, solicitar a apertura ao reitorado dun expediente disciplinario.

Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000