Guia docente 2023_24
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Claves para a Sostenibilidade da Produción Vexetal
   Metodoloxía docente
Metodoloxías   ::  Guia de metodoloxias docentes
  Descrición
Actividades introdutorias -Actividades introdutorias: O estudantado, de maneira individual ou por grupos, elabora un documento sobre a relevancia da seguridade alimentaria a nivel mundial, procura e recollida de información, lectura e manexo de bibliografía, redacción, exposición... (non presencial).
Resolución de problemas -Resolución de problemas e/ou exercicios. Actividades nas que se utilizan motores de búsqueda bibliográfica de excelencia, discutense publicacións científicas, etc. Realizásense no laboratorio/aula (presencial) ou mediante plataforma de teledocencia Moovi (non presencial).
Traballo tutelado -Traballo tutelado: O estudantado, de maneira individual ou por grupos, elabora un documento sobre un aspecto ou tema concreto da materia relacionado co seu TFM, polo que suporá a procura e recollida de información, lectura e manexo de bibliografía e redacción (non presencial).
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000