Guia docente 2019_20
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Recuperación de Solos Degradados: Tecnosolos e Fitorremediación
   Competencias
Código Descrición Tipoloxía
CB1 Posuír e comprender coñecementos que acheguen unha base ou oportunidade de ser orixinais no desenvolvemento e/ou aplicación de ideas, adoito nun contexto de investigación. (CB6 memoria)
  • saber
CG2 Que os estudantes sexan capaces de adquirir e aplicar habilidades e destrezas de traballo en equipo, sexan ou non de carácter multidisciplinar, en contextos tanto nacionais como internacionais, recoñecendo a diversidade de puntos de vista, así como o poso das distintas escolas ou formas de facer.
  • saber facer
  • Saber estar / ser
CE4 Coñecer e integrar todos os aspectos relacionados coa normalización e lexislación no ámbito dos sistemas de calidade ambiental, agrícola e alimentaria, de modo que os poida aplicar dentro de actividades de I+D+i, prestando especial atención á seguridade e trazabilidade (""farm to fork"").
    CE6 Coñecer e comprender a xestión medioambiental dos procesos das industrias agrarias e alimentarias, co fin de poder desenvolver I+D+i relacionado cos residuos (detección, procesado, eliminación e/ou valorización) e ser capaz de transferir ao sector produtivo os avances en investigación en redución de impactos das actividades agroalimentarias.
    • saber
    • saber facer
    CE7 Desenvolver investigacións no campo da xestión global da cadea agroalimentaria e do medio natural mediante a aplicación de tecnoloxías medioambientalmente sostenibles.
      CE11 Comprender o funcionamento e diversidade dos ecosistemas a distintos niveis e as adaptacións aos ambientes en que viven.
      • saber
      CT1 Capacidade de análise, organización e planificación
      • saber
      • saber facer
      • Saber estar / ser
      CT3 Comunicación oral e escrita na lingua nativa e extranxeira
      • saber
      • saber facer
      CT4 Capacidade de aprendizaxe autónomo e xestión da información
      • saber
      CT5 Capacidade de resolución de problemas e toma de decisións
      • Saber estar / ser
      CT6 Capacidad de comunicación interpersonal
      • Saber estar / ser
      CT7 Adaptación a novas situacións con creatividade e innovación
      • Saber estar / ser
      CT8 Capacidade de razoamento crítico e autocrítico
      • saber
      • saber facer
      • Saber estar / ser
      CT9 Traballo en equipo de carácter interdisciplinar
      • saber facer
      • Saber estar / ser
      Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000