Guia docente 2019_20
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Extractos Naturais como Antioxidantes
   Bibliografía. Fontes de información
Bibliografía Básica
Bibliografía Complementaria Debasis Bagchi, Francis C. Lau; Dilip K. Ghosh, Biotechnology in fuctional foods and nutraceuticals, CRC press
S Rizvi, Separation, extraction and concentration processes in the food, beverage and nutraceutical industries, 2010, CRC Press
Tapan K. Basu, Norman J. Temple, Manohar L. Garg, Antioxidants in human health and disease, 1999, Wallingford, UK : CABI, cop. 1999
Daniel Franco, Andres Moure, Antioxidantes naturales : aspectos saludables, toxicológicos y aplicaciones industriales, 2010, Santiago de Compostela : Consellería do Medio Rura
an Pokorny, Nedyalka Yanishlieva, Michael Gordon, Antioxidantes de los alimentos : aplicaciones prácticas, 2005, Zaragoza : Acribia, imp. 2005
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