Guia docente 2023_24
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Extractos Naturais como Antioxidantes
   Avaliación
  Descrición Cualificación Resultados de Formación e Aprendizaxe
Estudo de casos Casos prácticos e traballo en grupo: Avaliarase a calidade do material entregado. 20 B3
C10
D1
D4
D7
Traballo tutelado Avaliación continua a través do seguimento dos traballos solicitados (non presencial) 30 A1
B3
D4
Traballo Traballo global solicitado englobando os contidos desenvolvidos no curso 30 A1
B3
D1
D4
Exame oral proba na que se preguntará ao alumnado sobre calquera dos aspectos desenvolvidos durante o curso: estudos de casos, traballos e leccións maxistrais. 20 A1
B5
C2
C10
 
Outros comentarios sobre a Avaliación

Alumnado aos cales o centro dentro das convocatorias oficiais aproboulles oficialmente a renuncia á Avaliación Continua deberán realizar un exame final da materia que supón o 100% da cualificación da materia.

Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000