Guia docente 2016_17
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Extractos Naturais como Antioxidantes
   Avaliación
  Descrición Cualificación Resultados de Formación e Aprendizaxe
Estudo de casos/análises de situacións Casos prácticos e traballo en grupo: Avaliarase a calidade do material entregado. 25
Presentacións/exposicións Presentación na aula dos puntos máis relevantes do traballo realizado polo alumno.
A avaliación da mesma correrá a cargo do profesor encargado e do resto de alumnos presentes na aula a través dunha rubrica.
10
Traballos tutelados Avaliación continua a través do seguimento dos traballos *solicitdos (non presencial) 40
Probas de resposta curta Cuestionarios curtos de cada un dos bloques temáticos 25
 
Outros comentarios sobre a Avaliación
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000