Guia docente 2015_16
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Extractos Naturais como Antioxidantes
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2015_16
Materia Extractos Naturales como Antioxidantes Código O01M142V01123
Titulación
Máster Universitario en Ciencia y Tecnología Agroalimentaria y Ambiental
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
3 OP 1 1c
Lingua de impartición
Castellano
Gallego
Prerrequisitos
Coordinador/a
Moure Varela, Andrés
Correo-e amoure@uvigo.es
Profesorado
Moure Varela, Andrés
Web
Descrición xeral
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000