Guia docente 2018_19
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos
   Avaliación
  Descrición Cualificación Competencias Avaliadas
Lección maxistral Participación e asistencia (a actividades presenciais) 50
CB1
CE2
CE5
CE9
CE10
Resolución de problemas Avaliación continua a través de o seguimiento de os traballos, resolución de problemas ou casos prácticos solicitados (non presencial). 20
CB1
CE2
CE5
CE9
CE10
CT1
CT2
CT6
CT7
CT8
CT9
Traballo tutelado Deseño de un traballo de investigación: entrega (non presencial) ou exposición de o mesmo (presencial). 25
CB1
CE2
CE5
CE9
CE10
CT1
CT2
CT6
CT7
CT8
CT9
Titoría en grupo Valorarase a asistencia a tutorias 5
 
Outros comentarios sobre a Avaliación
<p>As actividades propostas permiten evaluar a os alumnos de forma continua. Isto será posible a condición de que se<br />cumpran con as datas de realización de as actividades e a forma requirida en cada caso.<br />Será necesario chegar a un mínimo en todas as partes para poder superar a asignatura.<br />A avaliación anterior é válida para os alumnos que asistan como mínimo a un 75% de as clases, seminarios e prácticas<br />presenciais.<br />Os alumnos que non asistan a este 75% deberán realizar un exame escrito que representará o 50% de a nota e un traballo<br />que representará un 50%, sendo necesario un minimo en ambas partes.<br />A cualificación final irá de 0 a 10.</p>
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