Código |
Descrición |
CB1 |
Posuír e comprender coñecementos que acheguen unha base ou oportunidade de ser orixinais no desenvolvemento e/ou aplicación de ideas, adoito nun contexto de investigación. (CB6 memoria) |
CG1 |
Que os estudantes sexan capaces de desenvolver habilidades de análise, síntese e xestión da información para contribuir á organización e planificación de actividades de investigación no eido agroalimentario e do medio ambiente. |
CG2 |
Que os estudantes sexan capaces de adquirir e aplicar habilidades e destrezas de traballo en equipo, sexan ou non de carácter multidisciplinar, en contextos tanto nacionais como internacionais, recoñecendo a diversidade de puntos de vista, así como o poso das distintas escolas ou formas de facer. |
CG6 |
Que os estudantes sexan capaces de entende-la proxección social da ciencia. |
CE2 |
Profundizar no coñecemento das técnicas de obtención, rexistro, procesado, validación e análises de datos de campo e laboratorio e aplicalas no I+D+i nos eidos ambiental e agroalimentario. |
CE5 |
Coñecer e comprender os procesos tecnolóxicos de produción, transformación e conservación de alimentos, con especial atención ao I+D+i de novas tecnoloxías respetuosas coa calidade dos alimentos e o medio ambiente. |
CE9 |
Capacidade para investigar e desenvolver novos procesos de fabricación e conservación de alimentos. |
CE10 |
Capacidade para investigar, deseñar e desenvolver novas técnicas de extracción, concentración, purificación e análise de componentes naturais, engadidos ou contaminantes nos alimentos e os ecosistemas. |
CT1 |
Capacidade de análise, organización e planificación |
CT2 |
Liderado, iniciativa e espíritu emprendedor |
CT3 |
Comunicación oral e escrita na lingua nativa e extranxeira |
CT4 |
Capacidade de aprendizaxe autónomo e xestión da información |
CT5 |
Capacidade de resolución de problemas e toma de decisións |
CT6 |
Capacidad de comunicación interpersonal |
CT7 |
Adaptación a novas situacións con creatividade e innovación |
CT8 |
Capacidade de razoamento crítico e autocrítico |
CT9 |
Traballo en equipo de carácter interdisciplinar |
CT10 |
Tratamento de conflictos e negociación. |
CT11 |
Motivación poa calidade con sensibilidade hacia temas medioambientais |