Guia docente 2023_24
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Análise de Aromas en Alimentos
   Resultados previstos na materia
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
RA1: Capacitar ao alumno para saber diferenciar os conceptos de: Cheiro, Aroma e Flavor. A2
B2
C9
D1
D3
D4
D7
D8
D9
D10
RA2: Capacitar ao alumno para coñecer os factores que inflúen na percepción do cheiro. A2
B2
C2
C9
C10
D1
D2
D3
D4
D5
D6
D7
D8
D9
D10
D11
RA3: Capacitar ao alumno para saber realizar o cálculo do Valor do Aroma. A2
B2
C2
C9
C10
D1
D3
D4
D5
D6
D7
D8
RA4: Capacitar ao alumno para coñecer os mecanismos de formación das distintas familias de compostos volátiles responsables do aroma en diversas matrices alimentarias. A2
B2
C2
C9
C10
D1
D2
D3
D4
D5
D6
D7
D8
D9
D10
D11
RA5: Capacitar ao alumno para coñecer as técnicas de tratamento de mostra, así como as técnicas instrumentais empregadas comunmente para a análise dos compostos volátiles responsables do aroma de diversos alimentos. A2
B2
C2
C9
C10
D1
D2
D3
D4
D5
D6
D7
D8
D9
D10
D11
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000