Guia docente 2019_20
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Análise de Aromas en Alimentos
   Resultados de aprendizaxe
Resultados de aprendizaxe Competencias
RA1: Coñecer os mecanismos de formación das distintas familias de compostos volátiles responsables do aroma en diversas matrices alimentarias. CB2
CG2
CE9
CT1
CT3
CT4
CT7
CT8
CT9
CT10
RA2: Coñecer os protocolos analíticos e as técnicas instrumentais empleadas comunmente para a analise dos compostos volátiles responsables do aroma de diversos alimentos. CB2
CG2
CE2
CE9
CE10
CT1
CT2
CT3
CT4
CT5
CT6
CT7
CT8
CT9
CT10
CT11
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000