Guia docente 2018_19
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Análise de Aromas en Alimentos
   Competencias
Código Descrición Tipoloxía
CB2 Que os estudantes saiban aplicar os coñecementos adquiridos e a súa capacidade de resolución de problemas en contornos novos ou pouco coñecidos dentro de contextos máis amplos (ou multidisciplinares) relacionados coa súa área de estudo. (CB7 memoria)
  • saber
  • saber facer
CG2 Que os estudantes sexan capaces de adquirir e aplicar habilidades e destrezas de traballo en equipo, sexan ou non de carácter multidisciplinar, en contextos tanto nacionais como internacionais, recoñecendo a diversidade de puntos de vista, así como o poso das distintas escolas ou formas de facer.
  • saber
  • saber facer
CE2 Profundizar no coñecemento das técnicas de obtención, rexistro, procesado, validación e análises de datos de campo e laboratorio e aplicalas no I+D+i nos eidos ambiental e agroalimentario.
  • saber
CE9 Capacidade para investigar e desenvolver novos procesos de fabricación e conservación de alimentos.
  • saber
  • saber facer
CE10 Capacidade para investigar, deseñar e desenvolver novas técnicas de extracción, concentración, purificación e análise de componentes naturais, engadidos ou contaminantes nos alimentos e os ecosistemas.
  • saber
  • saber facer
CT1 Capacidade de análise, organización e planificación
  • Saber estar / ser
CT2 Liderado, iniciativa e espíritu emprendedor
  • Saber estar / ser
CT3 Comunicación oral e escrita na lingua nativa e extranxeira
  • Saber estar / ser
CT4 Capacidade de aprendizaxe autónomo e xestión da información
  • Saber estar / ser
CT5 Capacidade de resolución de problemas e toma de decisións
  • Saber estar / ser
CT6 Capacidad de comunicación interpersonal
  • Saber estar / ser
CT7 Adaptación a novas situacións con creatividade e innovación
    CT8 Capacidade de razoamento crítico e autocrítico
    • Saber estar / ser
    CT9 Traballo en equipo de carácter interdisciplinar
    • Saber estar / ser
    CT10 Tratamento de conflictos e negociación.
    • Saber estar / ser
    CT11 Motivación poa calidade con sensibilidade hacia temas medioambientais
    • Saber estar / ser
    Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000