Guia docente 2023_24
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Análise de Aromas en Alimentos
   Resultados de Formación e Aprendizaxe
Código Descrición
A2 Que os estudantes saiban aplicar os coñecementos adquiridos e a súa capacidade de resolución de problemas en contornos novos ou pouco coñecidos dentro de contextos máis amplos (ou multidisciplinares) relacionados coa súa área de estudo. (CB7 memoria)
B2 Que os estudantes sexan capaces de adquirir e aplicar habilidades e destrezas de traballo en equipo, sexan ou non de carácter multidisciplinar, en contextos tanto nacionais como internacionais, recoñecendo a diversidade de puntos de vista, así como o poso das distintas escolas ou formas de facer.
C2 Profundizar no coñecemento das técnicas de obtención, rexistro, procesado, validación e análises de datos de campo e laboratorio e aplicalas no I+D+i nos eidos ambiental e agroalimentario.
C9 Capacidade para investigar e desenvolver novos procesos de fabricación e conservación de alimentos.
C10 Capacidade para investigar, deseñar e desenvolver novas técnicas de extracción, concentración, purificación e análise de componentes naturais, engadidos ou contaminantes nos alimentos e os ecosistemas.
D1 Capacidade de análise, organización e planificación
D2 Liderado, iniciativa e espíritu emprendedor
D3 Comunicación oral e escrita na lingua nativa e extranxeira
D4 Capacidade de aprendizaxe autónomo e xestión da información
D5 Capacidade de resolución de problemas e toma de decisións
D6 Capacidad de comunicación interpersonal
D7 Adaptación a novas situacións con creatividade e innovación
D8 Capacidade de razoamento crítico e autocrítico
D9 Traballo en equipo de carácter interdisciplinar
D10 Tratamento de conflictos e negociación.
D11 Motivación poa calidade con sensibilidade hacia temas medioambientais
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000