Guia docente 2019_20
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Análise de Aromas en Alimentos
   Competencias
Código Descrición
CB2 Que os estudantes saiban aplicar os coñecementos adquiridos e a súa capacidade de resolución de problemas en contornos novos ou pouco coñecidos dentro de contextos máis amplos (ou multidisciplinares) relacionados coa súa área de estudo. (CB7 memoria)
CG2 Que os estudantes sexan capaces de adquirir e aplicar habilidades e destrezas de traballo en equipo, sexan ou non de carácter multidisciplinar, en contextos tanto nacionais como internacionais, recoñecendo a diversidade de puntos de vista, así como o poso das distintas escolas ou formas de facer.
CE2 Profundizar no coñecemento das técnicas de obtención, rexistro, procesado, validación e análises de datos de campo e laboratorio e aplicalas no I+D+i nos eidos ambiental e agroalimentario.
CE9 Capacidade para investigar e desenvolver novos procesos de fabricación e conservación de alimentos.
CE10 Capacidade para investigar, deseñar e desenvolver novas técnicas de extracción, concentración, purificación e análise de componentes naturais, engadidos ou contaminantes nos alimentos e os ecosistemas.
CT1 Capacidade de análise, organización e planificación
CT2 Liderado, iniciativa e espíritu emprendedor
CT3 Comunicación oral e escrita na lingua nativa e extranxeira
CT4 Capacidade de aprendizaxe autónomo e xestión da información
CT5 Capacidade de resolución de problemas e toma de decisións
CT6 Capacidad de comunicación interpersonal
CT7 Adaptación a novas situacións con creatividade e innovación
CT8 Capacidade de razoamento crítico e autocrítico
CT9 Traballo en equipo de carácter interdisciplinar
CT10 Tratamento de conflictos e negociación.
CT11 Motivación poa calidade con sensibilidade hacia temas medioambientais
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000