Guia docente 2019_20
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia y Tecnología Agroalimentaria y Ambiental
 Asignaturas
  Tecnología Aplicada a la Valorización de Residuos Agro-Industriales
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2019_20
Asignatura Tecnoloxía Aplicada á Valorización de Residuos Agro-Industriais Código O01M142V01120
Titulacion
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Descriptores Cr.totales Carácter Curso Cuatrimestre
3 OP 1 1c
Lengua Impartición
Prerrequisitos
Coordinador/a
Rúa Rodríguez, María Luísa
Correo-e mlrua@uvigo.es
Profesorado
Rúa Rodríguez, María Luísa
Web
Descripción general Comprender e deseñar estratexias enzimáticas para obter produtos de alto valor engadido a partir de residuos agroindustriais
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000