Guia docente 2023_24
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos
   Recomendacións

Materias que continúan o temario
Acondicionamento Organoléptico/O01M142V01216
Biotecnoloxía Agroalimentaria/O01M142V01217
Deseño de Novos Produtos Alimentarios/O01M142V01225
Procesos Avanzados de Extracción/O01M142V01221

Materias que se recomenda cursar simultaneamente
Deseño de Procesos de Mellora e Obtención de Novas Materias Primas para a Industria Gandeira e Agroalimentaria/O01M142V01110
Extractos Naturais como Antioxidantes/O01M142V01123
Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos/O01M142V01122
Técnicas Instrumentais para a Análise Agroalimentaria e Medioambiental/O01M142V01109

Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000