Guia docente 2019_20
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Transporte de Auga e Solutos no Solo
   Competencias
Código Descrición Tipoloxía
CB2 Que os estudantes saiban aplicar os coñecementos adquiridos e a súa capacidade de resolución de problemas en contornos novos ou pouco coñecidos dentro de contextos máis amplos (ou multidisciplinares) relacionados coa súa área de estudo. (CB7 memoria)
    CG1 Que os estudantes sexan capaces de desenvolver habilidades de análise, síntese e xestión da información para contribuir á organización e planificación de actividades de investigación no eido agroalimentario e do medio ambiente.
    • saber
    • saber facer
    CG4 Que os estudantes sxean capaces de adaptarse a novas situacións, con grandes doses de creatividade e ideas para asumir o liderado de investigadores.
    • Saber estar / ser
    CE2 Profundizar no coñecemento das técnicas de obtención, rexistro, procesado, validación e análises de datos de campo e laboratorio e aplicalas no I+D+i nos eidos ambiental e agroalimentario.
    • saber
    • saber facer
    CE8 Capacidade para desenvolver investigacións no campo da xestión integral eficaz de riscos alimentarios, en particular orientadas ao desenvolvemento de novos sistemas de detección e alerta temprana de crises de carácter agroalimentario.
    • saber
    • saber facer
    CE11 Comprender o funcionamento e diversidade dos ecosistemas a distintos niveis e as adaptacións aos ambientes en que viven.
    • saber
    • saber facer
    CT1 Capacidade de análise, organización e planificación
    • saber facer
    CT2 Liderado, iniciativa e espíritu emprendedor
    • Saber estar / ser
    CT3 Comunicación oral e escrita na lingua nativa e extranxeira
    • saber facer
    CT4 Capacidade de aprendizaxe autónomo e xestión da información
    • saber facer
    • Saber estar / ser
    CT5 Capacidade de resolución de problemas e toma de decisións
    • saber facer
    • Saber estar / ser
    CT6 Capacidad de comunicación interpersonal
    • Saber estar / ser
    CT7 Adaptación a novas situacións con creatividade e innovación
    • Saber estar / ser
    CT8 Capacidade de razoamento crítico e autocrítico
    • Saber estar / ser
    CT9 Traballo en equipo de carácter interdisciplinar
    • Saber estar / ser
    CT10 Tratamento de conflictos e negociación.
    • saber facer
    • Saber estar / ser
    CT11 Motivación poa calidade con sensibilidade hacia temas medioambientais
    • Saber estar / ser
    Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000