Guia docente 2019_20
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia y Tecnología Agroalimentaria y Ambiental
 Asignaturas
  Aguas Termales: Innovación y Desarrollo
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2019_20
Asignatura Augas Termais: Innovación e Desenvolvemento Código O01M142V01113
Titulacion
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Descriptores Cr.totales Carácter Curso Cuatrimestre
3 OP 1 1c
Lengua Impartición
Castelán
Prerrequisitos
Coordinador/a
Araujo Nespereira, Pedro Antonio
Correo-e araujo@uvigo.es
Profesorado
Araujo Nespereira, Pedro Antonio
Pérez Fernández, María Reyes
Rodríguez López, Luís Alfonso
Web
Descripción general O problema da degradación dos solos. Importancia a nivel global da degradación. Tipos de degradación de solos. Medidas de recuperación de solos degradados. Tecnosolos como ferramentas para a recuperación de solos degradados. Fitorremediación de solos.
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000