Guia docente 2020_21
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Elementos Traza no Sistema Solo-Planta
   Competencias
Código Descrición
CE2 Profundizar no coñecemento das técnicas de obtención, rexistro, procesado, validación e análises de datos de campo e laboratorio e aplicalas no I+D+i nos eidos ambiental e agroalimentario.
CE6 Coñecer e comprender a xestión medioambiental dos procesos das industrias agrarias e alimentarias, co fin de poder desenvolver I+D+i relacionado cos residuos (detección, procesado, eliminación e/ou valorización) e ser capaz de transferir ao sector produtivo os avances en investigación en redución de impactos das actividades agroalimentarias.
CE8 Capacidade para desenvolver investigacións no campo da xestión integral eficaz de riscos alimentarios, en particular orientadas ao desenvolvemento de novos sistemas de detección e alerta temprana de crises de carácter agroalimentario.
CT1 Capacidade de análise, organización e planificación
CT2 Liderado, iniciativa e espíritu emprendedor
CT3 Comunicación oral e escrita na lingua nativa e extranxeira
CT4 Capacidade de aprendizaxe autónomo e xestión da información
CT5 Capacidade de resolución de problemas e toma de decisións
CT6 Capacidad de comunicación interpersonal
CT7 Adaptación a novas situacións con creatividade e innovación
CT8 Capacidade de razoamento crítico e autocrítico
CT9 Traballo en equipo de carácter interdisciplinar
CT10 Tratamento de conflictos e negociación.
CT11 Motivación poa calidade con sensibilidade hacia temas medioambientais
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000