Guia docente 2019_20
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Elementos Traza no Sistema Solo-Planta
   Competencias
Código Descrición Tipoloxía
CE2 Profundizar no coñecemento das técnicas de obtención, rexistro, procesado, validación e análises de datos de campo e laboratorio e aplicalas no I+D+i nos eidos ambiental e agroalimentario.
  • saber
  • saber facer
CE6 Coñecer e comprender a xestión medioambiental dos procesos das industrias agrarias e alimentarias, co fin de poder desenvolver I+D+i relacionado cos residuos (detección, procesado, eliminación e/ou valorización) e ser capaz de transferir ao sector produtivo os avances en investigación en redución de impactos das actividades agroalimentarias.
  • saber
  • saber facer
CE8 Capacidade para desenvolver investigacións no campo da xestión integral eficaz de riscos alimentarios, en particular orientadas ao desenvolvemento de novos sistemas de detección e alerta temprana de crises de carácter agroalimentario.
  • saber facer
CT1 Capacidade de análise, organización e planificación
  • saber facer
CT2 Liderado, iniciativa e espíritu emprendedor
  • Saber estar / ser
CT3 Comunicación oral e escrita na lingua nativa e extranxeira
  • saber
  • saber facer
CT4 Capacidade de aprendizaxe autónomo e xestión da información
  • saber facer
CT5 Capacidade de resolución de problemas e toma de decisións
  • saber
  • saber facer
CT6 Capacidad de comunicación interpersonal
  • Saber estar / ser
CT7 Adaptación a novas situacións con creatividade e innovación
  • saber facer
CT8 Capacidade de razoamento crítico e autocrítico
  • saber facer
CT9 Traballo en equipo de carácter interdisciplinar
  • saber facer
CT10 Tratamento de conflictos e negociación.
  • Saber estar / ser
CT11 Motivación poa calidade con sensibilidade hacia temas medioambientais
  • Saber estar / ser
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000