Guia docente 2019_20
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Deseño Asistido por Ordenador
   Competencias
Código Descrición Tipoloxía
CB3 Que os estudantes sexan capaces de integrar coñecementos e se enfrontar á complexidade de formular xuízos a partir dunha información que, sendo incompleta ou limitada, inclúa reflexións sobre as responsabilidades sociais e éticas vinculadas á aplicación dos seus coñecementos e xuízos. (CB8 memoria)
  • saber
  • saber facer
CB4 Que os estudantes saiban comunicar as súas conclusións, e os coñecementos e razóns últimas que as sustentan, a públicos especializados e non especializados dun xeito claro e sen ambigüidades. (CB9 memoria)
  • saber facer
  • Saber estar / ser
CG1 Que os estudantes sexan capaces de desenvolver habilidades de análise, síntese e xestión da información para contribuir á organización e planificación de actividades de investigación no eido agroalimentario e do medio ambiente.
  • saber
  • saber facer
CG2 Que os estudantes sexan capaces de adquirir e aplicar habilidades e destrezas de traballo en equipo, sexan ou non de carácter multidisciplinar, en contextos tanto nacionais como internacionais, recoñecendo a diversidade de puntos de vista, así como o poso das distintas escolas ou formas de facer.
  • saber
  • saber facer
  • Saber estar / ser
CT1 Capacidade de análise, organización e planificación
  • saber
  • saber facer
CT3 Comunicación oral e escrita na lingua nativa e extranxeira
  • saber
  • saber facer
CT4 Capacidade de aprendizaxe autónomo e xestión da información
  • saber
  • saber facer
CT5 Capacidade de resolución de problemas e toma de decisións
  • saber facer
  • Saber estar / ser
CT8 Capacidade de razoamento crítico e autocrítico
  • Saber estar / ser
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000