Guia docente 2023_24
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Deseño de Procesos de Mellora e Obtención de Novas Materias Primas para a Industria Gandeira e Agroalimentaria
   Bibliografía. Fontes de información
Bibliografía Básica Damodaran S, Parkin K & Fennema OR., Fennema's food chemistry, Taylor & Francis, 2008
Cheftel J & Cheftel H., Introducción a la bioquímica y tecnología de los alimentos, Acribia, 1999
Ravishankar Rai V., Advances in Food Biotechnology, WILEY Blackwell, 2016
Código Alimentario Español,
FAO-OMS, Codex Alimentarius,
Bibliografía Complementaria EU, Food Safety,
Ministero de Consumo-Gobierno de España, AECOSAN,
UE, EFSA Journal,
Scopus/Web of Science,
Google Patent,
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000