Deseño de Procesos de Mellora e Obtención de Novas Materias Primas para a Industria Gandeira e Agroalimentaria
Código
O01M142V01110
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Descritores
Cr.totais
Sinale
Curso
Cuadrimestre
3
OP
1
1c
Lingua de impartición
Prerrequisitos
Coordinador/a
Torrado Agrasar, Ana María
Correo-e
agrasar@uvigo.es
Profesorado
Torrado Agrasar, Ana María
Web
Descrición xeral
Esta materia orientase cara a identificación das esixencias e características específicas que debe cumprir unha materia prima con destino nas industrias gandeira e/ou agro-alimentaria con obxectivo último de ser capaces de deseñar un proceso de obtención, acondicionamento ou mellora dunha materia prima (existente ou nova) a fin de obter novas propiedades nutricionais, organolépticas ou funcionáis, incrementar a eficiencia dos procesos, e contribuir á sustentabilidade ambiental da industria alimentaria.