Guia docente 2019_20
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Fisioloxía do Estrés. Adaptación e Aclimaticación a Condicións Adversas
   Competencias
Código Descrición Tipoloxía
CE11 Comprender o funcionamento e diversidade dos ecosistemas a distintos niveis e as adaptacións aos ambientes en que viven.
  • saber
CE12 Realizar estudos para coñecer os principais efectos do cambio climático sobre os recursos naturais empregados na industria agroalimentaria.
  • saber
  • saber facer
CT1 Capacidade de análise, organización e planificación
  • saber
  • saber facer
  • Saber estar / ser
CT2 Liderado, iniciativa e espíritu emprendedor
  • saber
  • saber facer
  • Saber estar / ser
CT3 Comunicación oral e escrita na lingua nativa e extranxeira
  • saber
  • saber facer
CT4 Capacidade de aprendizaxe autónomo e xestión da información
  • saber
CT5 Capacidade de resolución de problemas e toma de decisións
  • saber facer
  • Saber estar / ser
CT6 Capacidad de comunicación interpersonal
  • Saber estar / ser
CT7 Adaptación a novas situacións con creatividade e innovación
  • Saber estar / ser
CT8 Capacidade de razoamento crítico e autocrítico
  • saber
  • Saber estar / ser
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000