Guia docente 2016_17
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Selección e Aplicación de Microorganismos para uso Tecnolóxico
   Bibliografía. Fontes de información

RENNEBERG, REINHARD. 2008. Biotecnología para principiantes. Ed. Reverté

THIEMAN, WILLIAM J. & PALLADINO, MICHAEL A. 2010. Introducción a la biotecnología. Pearson Educacion

GARCÍA-GARIBAY, QUINTERO-RAMIREZ & LOPEZ MUNGUIA. 1998. Biotecnología alimentaria. Acribia

CRUEGER, W. & CRUEGER. 1993. Biotecnología: manual de microbiología industrial. Acribia, Zaragoza

BAMFORTH, C.W. 2005. Food, Fermentation and Microorganisms. Blackwell Sciencie.

LEE, B.H. 2000. Fundamentos de Biotecnología de los alimentos. Acribia.

Bases de datos científicas ás que está suscrita a UVigo.

Complementarias:

MADIGAN, MARTINKO, BENDER, BUCKLEY & STAHL, J. 2015 Brock Biología de los Microorganismos. 14ª ed. Pearson, Madrid.

PRESCOTT, L.M.; HARLEY, J.P; KLEIN, D.A. 2009. Microbiología. 7th ed. WCB/ McGraw- Hill

WAITES MJ. 2001. Industrial microbiology. An introduction. Blackwell Science

Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000