Guia docente 2016_17
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Selección e Aplicación de Microorganismos para uso Tecnolóxico
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2016_17
Materia Selección e Aplicación de Microorganismos para uso Tecnolóxico Código O01M142V01105
Titulacion
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Descriptores Cr.totais Carácter Curso Cuadrimestre
3 OP 1 1c
Lingua impartición
Castelán
Galego
Prerrequisitos
Coordinador/a
Carballo Rodríguez, Julia
Correo-e carballo@uvigo.es
Profesorado
Carballo Rodríguez, Julia
Pérez Álvarez, María José
Web
Descrición xeral
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000