Guia docente 2023_24
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Riscos Químicos na Cadea Alimentaria
   Resultados previstos na materia
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
A1 Coñecer os fundamentos físicos, químicos e biolóxicos relacionados cos alimentos e os seus procesos tecnolóxicos C4
A7 Coñecer e comprender os conceptos relacionados coa hixiene ao longo de todo o proceso de produción, transformación, conservación, distribución de alimentos; isto é posuír os coñecementos necesarios de *microbiología, *parasitología e toxicoloxía alimentaria; así como o referente á hixiene do persoal, produtos e procesos A1
D1
A17 Capacidade para Analizar e Avaliar os Riscos Alimentarios C4
A18 Capacidade para xestionar a seguridade alimentaria C4
*B7 Adquirir capacidade na toma de *decisións A1
D1
*B11 Habilidades de razoamento crítico A1
D1
*B13 Aprendizaxe autónoma A1
D1
*B14 Adaptación a novas situacións A1
D1
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000