Guia docente 2015_16
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Técnicas de Documentación para a Investigación
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2015_16
Materia Técnicas de Documentación para a Investigación Código O01M142V01103
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
3 OB 1 1c
Lingua de impartición
Castelán
Galego
Prerrequisitos
Coordinador/a
Mejuto Fernández, Juan Carlos
Correo-e xmejuto@uvigo.es
Profesorado
Cid Samamed, Antonio
Mejuto Fernández, Juan Carlos
Moldes Figueiral, Óscar Adrián
Morales Vilanova, Jorge
Web
Descrición xeral
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000