Galego
Castellano
2024_25
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2016_17
Facultade de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulacións
Grao
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Grao en Enxeñaría Agraria
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Máster Universitario en Nutrición
Información de interese
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Materias
Bioestadística e Deseño Experimental
Avaliación
DATOS IDENTIFICATIVOS
2016_17
Materia
Bioestadística e Deseño Experimental
Código
O01M142V01101
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Descritores
Cr.totais
Sinale
Curso
Cuadrimestre
3
OB
1
1c
Competencias
Resultados de aprendizaxe
Contidos
Planificación
Metodoloxía docente
Atención personalizada
Avaliación
Bibliografía. Fontes de información
Recomendacións
Descrición
Cualificación
Resultados de Formación e Aprendizaxe
Resolución de problemas e/ou exercicios
Avaliarase a calidade do material solicitado na entrega de casos prácticos.
Avaliaránse todos os resultados de aprendizaxe.
50
A1
A2
C1
C3
D1
D2
D3
D4
D5
D6
D7
D8
D9
D10
D11
Traballos tutelados
Avaliarase a calidade do mesmo así como a sua presentación.
Avaliaránse todos os resultados de aprendizaxe.
30
A1
A2
C1
C3
D1
D2
D3
D4
D5
D6
D7
D8
D9
D10
D11
Sesión maxistral
Participación e asistencia mediante actividades presenciais.
Avaliaránse os resultados de aprendizaxe 1 e 2.
20
A1
A2
C1
C3
D1
D10
Outros comentarios sobre a Avaliación
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000