Guia docente 2023_24
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Bioestadística e Deseño Experimental
   Resultados de Formación e Aprendizaxe
Código Descrición
A1 Posuír e comprender coñecementos que acheguen unha base ou oportunidade de ser orixinais no desenvolvemento e/ou aplicación de ideas, adoito nun contexto de investigación. (CB6 memoria)
A2 Que os estudantes saiban aplicar os coñecementos adquiridos e a súa capacidade de resolución de problemas en contornos novos ou pouco coñecidos dentro de contextos máis amplos (ou multidisciplinares) relacionados coa súa área de estudo. (CB7 memoria)
C1 Adquirir coñecementos avanzados sobre deseño experimental e de estatística de utilidade no desenvolvemento de proxectos de investigación.
C3 Manexar programas informáticos para o procesado e análise espacial cuantitativo e aplicar ditas técnicas a diversas áreas da investigación nos eidos ambiental e agroalimentario.
D1 Capacidade de análise, organización e planificación
D2 Liderado, iniciativa e espíritu emprendedor
D3 Comunicación oral e escrita na lingua nativa e extranxeira
D4 Capacidade de aprendizaxe autónomo e xestión da información
D5 Capacidade de resolución de problemas e toma de decisións
D6 Capacidad de comunicación interpersonal
D7 Adaptación a novas situacións con creatividade e innovación
D8 Capacidade de razoamento crítico e autocrítico
D9 Traballo en equipo de carácter interdisciplinar
D10 Tratamento de conflictos e negociación.
D11 Motivación poa calidade con sensibilidade hacia temas medioambientais
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000