Guia docente 2019_20
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Bioestadística e Deseño Experimental
   Competencias
Código Descrición Tipoloxía
CB1 Posuír e comprender coñecementos que acheguen unha base ou oportunidade de ser orixinais no desenvolvemento e/ou aplicación de ideas, adoito nun contexto de investigación. (CB6 memoria)
    CB2 Que os estudantes saiban aplicar os coñecementos adquiridos e a súa capacidade de resolución de problemas en contornos novos ou pouco coñecidos dentro de contextos máis amplos (ou multidisciplinares) relacionados coa súa área de estudo. (CB7 memoria)
      CE1 Adquirir coñecementos avanzados sobre deseño experimental e de estatística de utilidade no desenvolvemento de proxectos de investigación.
        CE3 Manexar programas informáticos para o procesado e análise espacial cuantitativo e aplicar ditas técnicas a diversas áreas da investigación nos eidos ambiental e agroalimentario.
          CT1 Capacidade de análise, organización e planificación
            CT2 Liderado, iniciativa e espíritu emprendedor
              CT3 Comunicación oral e escrita na lingua nativa e extranxeira
                CT4 Capacidade de aprendizaxe autónomo e xestión da información
                  CT5 Capacidade de resolución de problemas e toma de decisións
                    CT6 Capacidad de comunicación interpersonal
                      CT7 Adaptación a novas situacións con creatividade e innovación
                        CT8 Capacidade de razoamento crítico e autocrítico
                          CT9 Traballo en equipo de carácter interdisciplinar
                            CT10 Tratamento de conflictos e negociación.
                              CT11 Motivación poa calidade con sensibilidade hacia temas medioambientais
                                Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000