Guia docente 2015_16
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Nutrición
 Materias
  Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria
   Contidos
Tema Subtema
BLOQUE A XENERALIDADES
TEMA 1 Introdución á Tecnoloxía dos Alimentos.

TEMA 2 Axentes *causales da alteración dos alimentos.

BLOQUE *B MÉTODOS DE CONSERVACIÓN DOS ALIMENTOS
TEMA 3
Conservación dos alimentos pola acción da calor.
TEMA 4 Conservación dos alimentos por irradiación.
TEMA 5 Conservación dos alimentos pola acción do frío.
TEMA 6 Conservación dos alimentos por redución da actividade da auga.
TEMA 7 O afumado.
TEMA 8 A fermentación.
TEMA 9 Os aditivos químicos.
BLOQUE ENVASADO DE ALIMENTOS
TEMA 10 Envasado e *empaquetado dos alimentos.
BLOQUE D TECNOLOXÍA CULINARIA
TEMA 11 Introdución á Tecnoloxía Culinaria.
TEMA 12 Operacións e procesos en Tecnoloxía Culinaria.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000